top of page
Tevfika

Geboren op 5 maart 1967 te Vlaardingen.

 

Vanaf mijn 16e jaar ben ik bezig met spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Van 1984 tot en met mei 2014 ben ik werkzaam geweest als verzorgende en verpleegkundige. Sinds 1999 als verpleegkundige op de verlos- en kraamafdeling. Daarnaast heb ik opleidingen gevolgd tot Neuro Linguistisch Programmeur (NLP) en Transpersoonlijk Coaching en Counseling (TCC) bij Smara Opleidingen. Ook ben ik gediplomeerd (MBE) Mindfulness Based Emotional Intelligence Meditatie trainer opgeleid volgens de Bridgeman methode.

Steeds meer kwam bij mij de vraag, wat kan ik doen met deze kennis. Ik heb zoveel mensen mogen ontmoeten die mij geholpen hebben om mij te helen, spiegelen en transformeren. Dit wil ik ook voor een ander betekenen. Wellicht kan ik jou ook een stukje begeleiden op jou levenspad.

Ik hoop je te ontmoeten.

 Met dankbaarheid

 Tevfika

Jeffrey

Geboren op 1 februari 1964 te Rotterdam.

 

Ik ben masseur bij Lanselos. Massage is mij met de paplepel ingegoten. Sinds ik mij kan herinneren werd er bij mij thuis gemasseerd. In de Indische cultuur waarin ik ben opgegroeid noemt men dat Pitjit. Mijn ouders wisten op hun gevoel pijntjes altijd wel weg te masseren. Ook ik wilde als jong kind helpen met masseren. Er werd veelal op gevoel gemasseerd maar ik wilde meer verdieping. Daarom heb ik de opleiding klassiekemassage gevolgd om daarna door te gaan met de opleiding tot sportmasseur. In de tussentijd diploma’s behaald voor reiki, hotstone- , zwangerschaps- en stoelmassage, waardoor er een mix is ontstaan van mijn eigen massage.

"Vier wie je bent vandaag

Veroordeel niet wie je gisteren was en Droom van wie je morgen zou kunnen zijn"

Neal Donald Walsh

bottom of page